Paul Bruna © 2008

 

Welkom

 

 

• Binnenkort nieuwe single»

Opvolger van 'Als demorgen is gekomen', is binnenkort verkrijgbaar.

 

• Foto's optredens »

Bekijk de foto's van recente optredens van Showgezelschap Paul Bruna.

 

• Info en boekingen »

Boek nu een optreden van Paul Bruna. Voor alle info: klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

Het Showgezelschap van Paul Bruna

 

Paul Bruna brengt alleen LIVE-optredens.

 

Bij zijn namiddagvullend programma wordt hij hierbij steevast begeleidt door één van zijn vaste begeleiders, de organisten Gery of Ronny. Paul Bruna heeft ook een aantal artiesten verenigd in zijn showgezelschap, op wie hij door een jarenlange samenwerking goed is ingespeeld. Komiek Frankie Westri en zangeressen Marijke of Mieke D. vormen dan ook een mooie aanvulling op de show van Paul Bruna. We stellen ze even aan u voor:

 

 

 

Ronny

 

 

 

 

 

 

Ronny is al meer dan 25 jaar vaste begeleider van Paul Bruna achter de toetsen. Als geen ander weet hij uit zowel accordeontoetsen als pianotoetsen prachtige afgewerkte muziek te toveren. Geen partituur is te moeilijk voor deze muzikant in hart en nieren. Ronny is al meer dan 30 jaar actief als muzikant en mag zich zonder enige schroom virtuoos noemen.

 

 

Gery

 

 

 

 

 

 

Ook Gery is reeds jaren begeleider van Paul Bruna achter aan de toetsen. Daarnaast is hij ook orkestleider van het bekende orkest 'The Gipsy's', een van de weinig overgebleven orkesten uit de glorieperiode van de dansorkesten. Naast de toetsen heeft Gery ook aan aangename stem en een komische noot is bij Gery nooit veraf..

Frankie Westri

 

 

 

 

 

 

Frankie Westri is een ware all-round artiest en de komiek van het showgezelschap Paul Bruna. Hij kruipt in de huid van zijn typetjes 'Juultje', 'Madame Sanders', 'Prosper de agent', ... Als acteur en regiseeur met jarenlange ervaring bij diverse toneelgezelschappen weet Frankie Westri als geen ander hoe het publiek op sleeptouw te nemen.

Marijke

 

 

 

 

 

 

Al meer dan 20 jaar is deze veelzijdige zangeres een vaste waarde in het Showgezelschap Paul Bruna. Sedert enkele jaren is zij ook de vaste zangeres van het orkest The Gipsy's. Marijke brengt een waaier van gekende liedjes en minder gekende pareltjes.

Mieke D.

 

 

 

 

 

 

Mieke D. is een ontdekking van Paul Bruna die over een grote basis aan muzikale kennis beschikt. Zij speelt gitaar en kiest uit een groot repertoire bestaande uit zowel meezingers als ballades.

Silke

 

 

 

 

 

 

Ook Silke is een ontdekking van Paul Bruna en meteen het jongste lid van het showgezelschap. Silke zet momenteel haar eerste stappen op de planken. Haar jong en fris stemgeluid kan menigeen bekoren..